Schoolteam
Gr 1/ 2 a 

Wendy: de onbevangenheid, eerlijkheid, nieuwsgierigheid van kleuters vind ik geweldig! Ik geniet ervan die kleintjes te zien groeien!  

Eveline: Die trotse, stralende gezichtjes als ze iets nieuws hebben ontdekt of geleerd, daar geniet ik van!  

 

Gr 1/ 2 b 

Marieke: Vierjarige kleuters te zien groeien naar zesjarige kinderen die zin hebben om naar groep 3 te gaan, daar geniet ik elke dag van. Zo leuk en fijn om dit proces te begeleiden en te stimuleren.  

Lieke: Kleuters zijn zo heerlijk open en spontaan. Ze blijven je verrassen. Zo is elke dag anders en lekker afwisselend! 

 

Gr 3 

Floor: Voor mij is er niks mooiers dan te zien hoe kinderen zich in groep 3 ontwikkelen. Van nauwelijks kunnen lezen naar echte boekenwurmen die hele verhalen lezen met plezier.  

Stephanie: Het is zo gaaf om te zien hoe  kinderen in groep 3 zich ontwikkelen. 

 

Gr 4 

Ankie: Al heel lang leerkracht met hart en ziel! Prachtig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen naar steeds meer bewustzijn van de wereld om zich heen. Fijn om ze te begeleiden bij alle leervakken met natuurlijk veel aandacht voor muziek, dans, spel, crea, samenwerken, kindgesprekjes en een knuffel op zijn tijd! 

Renske: elk kind is uniek, hierop inspelen is mijn uitdaging. 

 

Gr 5 

Marloes: In de klas vind ik het van belang dat er een veilige en fijne sfeer heerst waar kinderen zich prettig voelen, waar ieder kind zich gezien en gehoord voelt. Positieve benadering en aandacht voor ieder kind vind ik belangrijk.  

Freke: Ik ben leerkracht, wat is jouw superkracht? De toekomst van de wereld zit vandaag in mijn klas! 

 

Gr 6 

Mela: Kenmerkend aan de leerlingen in groep 6 vind ik hun eigen bewustzijn. 'Hoe is mijn inzet, mijn  motivatie, mijn gedrag en wat levert dat op?' Hierover kun je goede gesprekken voeren met de leerlingen.  

Mascha: Mijn doel is om mijn leerlingen nooit "voorbij te rennen". Ik leer hun tempo kennen en neem ze mee. Ik wil al mijn leerlingen kunnen zien en horen! 

Groep 7 
 

Frank: De groei die kinderen in groep 7 doormaken is een mooi proces om te zien. Ze worden zich meer bewust van hun eigen handelen en de omgeving om hen heen. Als ik hierbij mijn steentje kan bijdragen geeft mij dat als leerkracht voldoening.  

Gr 8 

Joke: In groep 8 zitten de kinderen volop in het proces van ontdekken wie ze zijn en wie ze willen worden. Ik probeer ze te helpen bij het maken van eigen keuzes, eerst denken en dan doen. En... het beste wat je kunt worden is toch altijd jezelf! 

Directeur 

René: Ieder kind leert en ontwikkelt zich vanuit zijn/haar eigen talent! We denken op de PWA in mogelijkheden.  

Samen zijn wij een mooie school die continu in ontwikkeling is. 

 

Eric (Conciërge) 

De transformatie van nieuwsgierige kleuter naar tiener die klaar is voor het "grote werk", is een mooi proces om mee te maken en om aan bij te dragen. 

We laten ze met een gerust hart hun vleugels uitslaan. 

 Met plezier stellen we u voor aan het team van OBS Prins Willem-Alexander, dat dagelijks met veel plezier en liefde klaar staat voor uw kind! De juffen en meesters over wie uw kind thuis met veel enthousiasme vertelt en aan wie ze al hun verhalen kwijt kunnen tijdens de schooluren. De mensen met wie u op het schoolplein in contact komt en die het altijd fijn vinden om u te ontmoeten. Samen halen wij het maximale uit de kinderen en doen we er alles aan om hen een plezierige schooltijd te bezorgen.

Onze schoolleider vertelt u graag meer over onze school. Vraagt u gerust en geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

De PWA in beeld

Powered by BasisOnline