Welkom op OBS Prins Willem-Alexander school

Ouders en school zijn samen verantwoordelijk voor de opvoeding van de kinderen. Ouderparticipatie is een manier om te komen tot die gezamenlijke opvoeding. We bedoelen daarmee dat we ouders graag betrekken bij allerlei activiteiten van de school.

We vinden het belangrijk dat er goede contacten bestaan tussen school en ouders. Ouders participeren in de ouderraad, Medezeggenschapsraad en Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad. Samen met u als ouders kunnen wij zorg dragen voor een passend aanbod in de ontwikkeling van uw kind.
De basisschool speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van uw kind. Deze acht jaar vormen een belangrijk deel van een kinderleven. Hierin vertrouwt u uw kind toe aan de door u gekozen basisschool, een openbare basisschool met een fijne sfeer, professionele leerkrachten en leeromgeving die passen bij u en uw kind.

OBS Prins Willem- Alexander is al tientallen jaren een begrip in Leiderdorp. Een fijne, ontspannen sfeer vinden wij het allerbelangrijkst. Ons team bestaat daarom uit louter leerkrachten die met hart en ziel gekozen hebben voor het onderwijs aan uw kind.  

Naast de standaard vakken als leren lezen, schrijven en rekenen is er op school veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van uw kind. We passen ons onderwijs aan op de leerbehoefte van ieder kind en zorgen ervoor dat ieder kind klaar is voor de toekomst. En die is prachtig! 
Vraag nu een kennismakingsgesprek aan!

Klik hier voor het aanmeldingsformulier

De PWA in beeld

Powered by BasisOnline