School in cijfers

Plezier en een fijne sfeer vinden wij net zo belangrijk als de kwaliteit van het onderwijs op onze school. Wanneer beiden in balans zijn, versterken ze elkaar. De onderzoeksresultaten hieronder laten zien hoe OBS Prins Willem-Alexander scoort op verschillende punten. 

School in cijfers

Met 8 groepen en ca. 190  leerlingen heeft elke groep gemiddeld 24 leerlingen. Op bijna alle belangrijke onderwerpen scoren wij boven het landelijk gemiddelde. Wij zijn blij en trots dat ons onderwijs, de professionele aanpak en de persoonlijke benadering zo goed worden gewaardeerd, zowel door onze leerlingen als door onze medewerkers.

Prestaties van onze leerlingen

Onze leerlingen scoren op de Centrale Eindtoets rond het landelijk gemiddelde en regelmatig zelfs daarboven. Wij zijn er trots op dat onze inzet om het maximale uit onze leerlingen te halen op deze manier wordt beloond. 
 Wat vinden onze leerlingen, ouders en medewerkers?

We houden onszelf constant scherp, zodat we uw kind een mooie en vruchtbare schooltijd kunnen geven. Dit wordt gewaardeerd door ouders, leerlingen en leerkrachten, zo blijkt uit het tweejaarlijkse tevredenheidsonderzoek.

De resultaten van dit onderzoek ziet u in de tabellen. De kwaliteit van het onderwijs en de sfeer op school zijn minstens even belangrijk. In een fijne, gezellige en vertrouwelijke omgeving gaat leren nu eenmaal een stuk gemakkelijker!

De leerlingen

De ouders

De medewerkers

Inspectierapport

OBS Prins Willem-Alexander krijgt in het rapport van de Onderwijsinspectie een positieve beoordeling. Dit bevestigt dat onze inzet zijn vruchten afwerpt! Download het gehele rapport.

De PWA in beeld

Powered by BasisOnline