FloreoKids

FloreoKids 

FloreoKids is een maatschappelijk betrokken kinderopvangorganisatie, in 1967 gestart als SKL met een peuterspeelzaal. Nu biedt FloreoKids kinderopvang in de vorm van VVE- peuterspeelzalen, peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.

Binnen Kindcentrum De Hoftuyn biedt FloreoKids de volgende soorten opvang:

Buitenschoolse opvang (BSO)
Buitenschoolse opvang (voorschoolse, naschoolse en vakantieopvang) is er voor kinderen van 4 jaar tot en met het einde van de basisschoolleeftijd. Op de Hoftuyn is ook verlengde opvang tot 19.00 uur. Kinderen krijgen een maaltijd tijdens de verlengde opvang.

  

VVE Peuterspeelzaal
Op VVE peuterspeelzaal De Papegaaien wordt gewerkt met het programma Uk & Puk voor Voor- en Vroegschoolse Educatie. Hierbij is veel aandacht voor taal, waardoor kinderen in staat zijn een goede start te maken in het basisonderwijs. Voor de VVE peuterspeelzaal bieden we een contract van 5 uur per ochtend (8.30-13.30 uur), voor 40 weken per jaar.

Peuteropvang
De peuteropvang is voor peuters een fijne manier om in een beschermde omgeving alvast te wennen aan de 'grote school'. Spelend ontwikkelen door onder andere het aanbod in VVE-activiteiten, net als op de VVE peuterspeelzaal. Voor de peuteropvang bieden we een contract van 3 uur per ochtend (8.45-11.45 uur), voor 40 óf 52 weken per jaar.


Kijk op www.floreokids.nl voor een overzicht van al onze locaties en opvangsoorten. Op de website van FloreoKids maakt u aan de hand van de rekenhulp eenvoudig een proefberekening van de kosten. Lees er meer over op onze website of bel voor meer informatie met een van onze medewerkers van Planning & Plaatsing op ons Centraal Bureau, tel.: 071-5817777. Inschrijven kan ook via de website van FloreoKids.

  

Tussenschoolse opvang (TSO)

Stichting Tussenschoolse Opvang Leiderdorp verzorgt de overblijf op basisscholen onder de naam 'Lunchtijd Leiderdorp'. Lunchtijd zorgt ervoor dat een groot aantal kinderen dagelijks veilig en met plezier op school kan overblijven en dat tientallen overblijfkrachten een aantal uur per week hen met veel plezier begeleiden. Lunchtijd Leiderdorp werkt in opdracht van basisscholen en in samenwerking met FloreoKids.

Wilt u meer weten over lunchtijd of heeft u interesse om ons overbijfteam te komen versterken? Kijk voor meer informatie op: http://www.floreokids.nl/kinderopvang/tussenschoolse-opvang-lunchtijd

De PWA in beeld

Powered by BasisOnline